CANALS PLUVIALS Servicio técnico Sant Gregori (Municipio) Girona canalización y aprovechamiento del agua procedente de la lluvia. CANALS PLUVIALS Servicio técnico Sant Gregori (Municipio) Girona instalación, limpieza y mantenimiento de canales pluviales de aluminio, cobre o zinc. CANALS PLUVIALS Servicio técnico Sant Gregori (Municipio) Girona Profesionales desde 1995

CANALS PLUVIALS :: Noticias

04/04/2017

Porque blanco? Atrévete con el color!
Tot sovint visitem clients als que no els hi agraden les canals , les veuen lletges! Ens demanen quin color es veurà menys o quin és el que més instal·lem.

 Però , ben pensat, unes bones canals són, per casa nostra ,  l'equivalent , per una dona, un bon conjunt d'arrecades :
Aquestes estilitzades formes metàli·liques, poden fer lluïr el conjunt molt més, amagar les teules i la cornisa, protegir la pintura de la casa, les portes de fusta i , en definitva, ser el nostre millor aliat i, a la vegada, el complement perfecte 

Les canals, siguin del color que siguin , es veuràn. Així doncs, perquè no atrevir-nos i optar per complementar la nostra façana amb un toc de color. 

Us deixo unes fotos d'instal·lacions que hem fet a les que les canals els hi queden meravellosament ( i no són blanques!)